Law St house in Pacific Beach was a major overhaul of the interior as well as exterior of the house. The walkway to the entrance of the house was redesigned to comply with code as well a better look. The facade of the house was upgraded with a makeover which resulted in a better street appeal. The master bathroom was relaid out for better functionality and aesthetics. A second stairwell to the upper floor was eliminated. A new washer/dryer room with storage was created on the second floor. The existing kitchen was moved a different location and redesigned with far better functionality and looks. As a result of these two architectural changes a large sized room including its own bathroom was constructed on the first floor. A two car garage structure was built in the backyard in addition to the existing one car garage/storage.